Heiii ! 

Ensimmäinen "vuodatus" tulee olemaan harjoittelu ja raaka versio. Joten katsotaan mitä tästä tulee. Tämä myös tulee olemaan ensimmäinen oma blogini, enkä aina tiedä mitä sanoa tai kirjoittaa, mutta pyrin pitämään tätä päiväkirjana omille tekemisilleni. 

Tämänpäivän olen pyhittänyt anatomialle. Olen pyrkinyt lukemaan aivohermoista (joita on 12kpl) ja niiden hermotuksesta ja koittanut opetella niiden latinan kielisiä nimiä. Sekä verenkiertoa, punasolujen, valkosolujen ja verihiutaleiden tehtäviä.. Hyvinkin vaikeaa on ollut, mutta toivottavasti nyt jotain olisi jäänyt päähän. 

Olen siis ensimmäisen vuoden sairaanhoitaja-opiskelija, työkokemusta on n.vuoden verran ja haaveita on tulevaisuuteen jo kerinnyt muutama syntymään . :D Ikää on kertinyt 20vuotta mittariin, elokuussa paukahtaa yksi taas lisää. 

Pidän paljon musiikista, ja nyttenkin soi itunesista musaa taustalla. Ja olen rakastunut. Rakkauteni kohde on teatteri. Harmikseni en ole kerinnyt harjoittaa tätä nyt vuoteen, mutta katsotaan mitä ensi syksy tuo tullessaan :) En ole kovinkaan liikunnallinen , mutta pyrin silti muutaman kerran viikossa liikkumaan.

Kesää odotellen 
-A