"Miten kävikään, miten kävikään
Matkaan mutkia mahtuu,
jokainen loppu oli joskus alku" 
-Aste - miten kävikään


Ai miten kävikään , koulu loppu ja työt alkavat. Yhden yövuoron tein kokeeksi ja nyt odottelen maanantaita, jolloin työt kunnolla alkavat. Ennen kunnon "kesälomaa" olisi jäljellä kolme tenttiä. Joten pitää alkaa alueita pikkuhiljaa lukemaan :) Mökki on maksettu ja festareita odottelen..

Olen myös päättänyt että alan tykkäämään rullaluistelusta. Tarvitsen enää vaan rullikset, eilen kävin koe kokeilemassa yksiä, mutta harmikseni olivat liian isot :( Ystäväni tuli työreissulta Keniasta ja pitää takaisin tulo juhlat :) Toivottavasti pääsisin käymään siellä.

Naapurini tänään tokaisi minulle, että luuli asuntoni olevan tyhjänä, kun ei siellä kuulu / näy ikinä ketään :D Olenhan useasti menossa, mutta illan istujaiseni olivat ilmeisesti rauhalliset kerran naapuri ei oo kuullut mitään . Omistin siis turhaa ressiä :)

Lainassani on vielä kirjastosta Lasten hoitotyön kirja. Siitä olen selannut läpi terveen lapsen osuuden ,mutta jos vielä ennen palautusta kerkiän , haluaisin lukea kipeän lapsen kohtaamisesta ja hoitamisesta. Ajoittain joudun niitäkin kohtaamaan. Pidän lapsista ja lisälukeminen ei koskaan ole huonosta -.-´

ps. Huomenna voisi olla hyvä sää pelata lentopalloa :)