"Ja sen näkee ku plussat ja miinukset vaan vääntää kättä
Onnen päivä, viel joskus koittaa se
Viha on heikompi tunne, rakkaus voittaa sen"
- Elastinen-salaisuus

Ei taida olla hirveämpää fiilistä, kun nähdä joku todella pettyneenä. Tämmöisen tapahtui eilen, kun tuttavani sai tietää asian, ettemme isommalla porukalla hommaneet hänelle syntymäpäivä lahjaksi, hänen tyylistä näyttävää kaappia, vaan kuuntelimme avopuolison mielipidettä.. Loppu ilta menikin hyvin, onneks maailma ei kaadu pikkujuttuihin. Oli ihanaa ottaa valkoviiniä ja käydä tanssimassa. Ihmiset ympärillä olivat juuri parasta laatua sillähetkellä.

Ja omalta kohdaltani grillikausi on nyt avattu. Tai lasketaanko, jos teke notskin ja siinä grillaa makkaraa ja patonkia ? :) Ja maistoinpas ekaa kertaa notskilla tehtyä pannukahvia, ei hullumpaa sekään.


Flunssakin on päässyt yllättämään, taidan tästä olotilasta syyttää vaikka kangaskenkiä. Nenän oikea puoli tukossa ja oikea silmä vuotaa .. Muutama viime yö ollut aika huonosti nukuttuja. 

Viime aikoina ei ole kovinkaan paljon tullut positiivisiä asioita vastaan, milloin on niiden aika ? Noh jos ei muuta, niin säästä olen nyt kerinnyt nauttimaan. Grillailutkin toteutimme kauniissa auringonpaisteessa, joka lämmitti nuotion lisäksi kivasti.

mutta ei muuta. Menen nukkumaan. "Hirwweeeen hyvää yötä kaikille" http://www.youtube.com/watch?v=lnv1hvcYHe8​